Søvncoaching

Sov godt og vågn udhvilet

Med Lifetalent’s Søvncoaching behandles dine søvnproblemer, så du kan sove godt og vågne udhvilet. I et samarbejde med din søvncoach findes årsagerne til dit søvnbesvær og sønvunderskud og der tilrettelægges en resultatskabende søvnplan der passer til dig og dit liv og som giver dig den optimale søvn.

søvnunderskud, søvncoaching, søvnbesvær, stress, søvncoach, søvnproblemer, hjælp til søvnproblemer, søvnløshed og stress, stress og søvn, søvnproblemer og stress

Klientudtalelse:

“Jeg led blandt andet af søvnløshed og mange andre symptomer på stress. Det krævede mod at spørge om hjælp. Rohan har lært mig flere gode teknikker, så nu sover jeg betydeligt bedre og har fået mere energi og føler større glæde. Tak Rohan!”

Kvinde, 37 år, Leder 

Kort om Lifetalent’s søvn coach

Mit navn er Rohan Brochstedt, jeg er ejer af Lifetalent og certificeret søvn, stress og livs coach specialiseret i behandling af søvnproblemer og langvarig stress (kronisk stress).

Erfaring

I 22 år har jeg hjulpet stress – og kriseramte mennesker professionelt. Siden 2014 har jeg som selvstændig søvn coach, stress og livs coach hjulpet alt fra ledere, selvstændige og specialister til studerende, ledige og pensionister med stress – og søvncoaching.

Jeg kan også hjælpe dig!

Uddannelse

ID lifecoach & mastercoach i stress, trivsel og sundhed uddannet hos ID Academy

Stresscoach uddannet hos erhvervslivets anerkendte, erfarne stressekspert Bjarne Toftegård

Søvncoach uddannet hos søvnekspert Mikael Rasmussen og professor i søvnmedicin Poul Jennum

Meditationsinstruktør certificeret i undervisning i den prisbelønnede evidensbaserede indre balance meditation udviklet af det amerikanske forskningsinstitut Heartmath Institute.

Face to face i Kgs. Lyngby og via video

Lifetalent’s klinik ligger i Kgs. Lyngby på Sorgenfrigårdsvej 65 med gode parkeringsmuligheder og tæt på motorvej og hurtigt at komme fra både København, Gentofte og Nordsjælland. Bor du ikke i nærheden, er ude at rejse eller bare gerne vil coaches online, så book en video – samtale.

Købsvilkår og services

Du kan roligt booke en samtale. Lifetalent’s købsvilkår og services er din sikkerhedsgaranti for optimal tryghed, kvalitet og retfærdighed ved en stressbehandling.

 • fuld tilfredshed eller pengene tilbage på dagen efter en coaching – samtale
 • ingen binding til behandlingsforløb. Få refusion for resten fratrukket rabat
 • konkurrencedygtige priser med 20% rabat for stud., ledige og pensionister  
 • gratis telefonsupport hverdage kl.10 – 20 imellem coaching – samtalerne
 • forskningsbaseret virkningsfuld coaching, helt uden negative bivirkninger
 • individuel 360 graders søvn, stress og livscoaching tilpasset dig og dit liv
 • face to face søvncoaching i Kgs. Lyngby eller via videosamtale i hele verden
 • 10% rabat på søvnproblemer behandling med minimum 4 coaching – samtaler

Stress og søvn

Stress medfører ofte søvnproblemer der kan skabe en ond cirkel hvor stress fører til søvnbesvær der så medfører mere stress fuldt af flere søvnproblemer med søvnunderskud osv.

Det negative søvnmøster brydes med Lifetalent Søvncoaching der bygger på nyeste viden om naturens døgnrytme med lys og mørke, høj arousal, A og B kronotyper, stimulanser mv.

søvncoach, søvnunderskud, søvnbesvær, søvncoaching

Du vil få hjælp til en bedre søvn uanset om årsagen til dine søvnproblemer er:

 • stimuli med blåt lys, koffein, alkohol mv.
 • for lidt søvn eller søvn på forkerte tidspunkter
 • tankemylder, bekymringer, stress, angst mv.

Søvnproblemer behandling

I et forløb med søvnproblemer behandling har du typisk 2 – 3 samtaler med din søvncoach hvor i samarbejder om at finde frem til årsagerne til dine søvnproblemer og tilrettelægge en søvnplan der er en hjælp til bedre søvn.

Søvndagbogen

Søvndagbogen er det vigtigste værktøj når du skal rette op på søvnbesvær og søvnunderskud. Ved at føre søvndagbog opnår du et realistisk overblik over din søvn. Søvndagbogen kan helt konkret vise dig hvor meget og hvordan du sover.

Du vil højst sandsynligt opleve, at oplysningerne i dagbogen afslører uhensigtsmæssig adfærd, der ofte kan justeres, så din søvn bliver bedre.

Det bedste resultat opnås ved at udfylde søvndagbogen i mindst 2 uger, inden den første samtale.

Den første søvncoaching

Den første samtale med din søvncoach varer 60 min. Under samtalen gennemgås søvndagbogen med din søvncoach for at finde frem til årsager til dine søvnproblemer. Så du kan lave de vigtigste justeringer for at få en høj søvnkvalitet, den rette søvnlængde og forebygge søvnunderskud.

På baggrund af samtalen udarbejder og aftales en individuel søvnplan som du skal følge.

Opfølgende søvncoaching

Der er typisk 1 – 2 opfølgende samtaler. Formålet er at fastholde de nye tiltag og finjustere søvnplanen. For at få det bedste resultat med en søvn der passer til dig og dit liv, skal hjernen og kroppen lige vænne sig til forandringerne, og de nye tiltag skal derfor repeteres dagligt i cirka 4 – 8 uger, før de bliver til vaner.

Igang med søvncoaching

Vil du i gang allerede idag med et søvncoaching forløb? Så book en tid cirka 14 dage frem til en videosamtale eller en face to face samtale i min klinik i Kgs. Lyngby. Så mailer jeg en søvndagbog til dig idag eller imorgen, som du skal printe ud og udfylde dagligt indtil den første samtale.

Book en tid til en søvncoaching samtale.

Kontakt Lifetalent telefonisk eller send en mail