Om Rohan

Rohan Brochstedt - Stresscoach og Lifecoach - stresscoaching specialist
Rohan Brochstedt
Stresscoach & Lifecoach

Mit navn er Rohan Brochstedt. Jeg stiftede Lifetalent Stresscoaching i 2014 med stressbehandling i Gentofte og Kgs. Lyngby.

Jeg har i over 22 år arbejdet professionelt med at hjælpe stress – og kriseramte mennesker.

For 20 år siden blev jeg selv hårdt ramt af langvarig stress (kronisk stress) i en 3 – årig periode. Så jeg ved hvordan det er at være stresset.

Coach og instruktør uddannelse

 ID Lifecoach og master coach med speciale i stress, trivsel og sundhed ved ID Academy

 Stresscoach ved erhvervslivets erfarne og anerkendte stressekspert Bjarne Toftegård

Søvncoach ved søvnekspert Mikael Rasmussen og prof. i søvnmedicin Poul Jennum

Meditationsinstruktør i den prisbelønnede forskningsbaserede “Indre Balance” meditation udviklet af Heartmath Institute.


Uddrag af klientudtalelser

“Jeg oplevede Rohan som en nærværende, medfølende og topprofessionel coach der gav mig præcist det jeg havde behov for i min situation. Det var opløftende og berigende.”

Mand, 53 år, Indkøbschef

“Jeg led blandt andet af søvnløshed mange andre symptomer på stress. Det krævede mod at spørge om hjælp. Rohan har lært mig flere gode teknikker, så nu sover jeg betydeligt bedre og har fået mere energi og føler større glæde. Tak Rohan!”

Kvinde, 37 år, Leder

Jeg mærkede virkning efter første behandling og allerede efter to behandlinger havde jeg de helt rigtige værktøjer at bekæmpe min stress med. Tak for professionel indsats.

Mand, 57 år, Adm. Direktør

“Jeg blev taget i hånden og fik hurtigt hjælp fra kaotisk tankemylder til ro og klarhed i sindet. Rohan besidder et varmt nærvær og en stærk intuition samt omfattende stressviden og virkningsfulde værktøjer.”

Kvinde, 45 år, Jurist

“Jeg var fyldt til randen med bekymringer og irritationer. Min hverdag var negativ præget af dårligt fokus og følte at jeg hele tiden skulle kæmpe ekstra meget for tingene. Dette fik Rohan hurtigt styr på, han lærte mig nogle simple værktøjer til at skabe en positiv struktur i hverdagen og til at bearbejde bekymringer og irritationer. Jeg har på grund af det fået mere overskud og mere gåpåmod i min hverdag, er blevet mere fokuseret på mine mål og generelt mere glad.”

Mand, 37 år, Selvstændig 

“Tak for rigtig god stressbehandling! Tak for at blive empatisk mødt og at blive taget alvorligt! Jeg går videre i verden med indre ro og fornyet overblik. Jeg vil helt klart anbefale Rohan som Stresscoach!”

Kvinde, 42 år, Afdelingsleder 

“Jeg var meget skeptisk for at gå ind i forløbet til at starte med, men Rohan fik hurtigt overbevist mig om at ved at ændre nogle få og enkle vaner er man allerede godt på vej i den rigtige retning. Jeg har fået nogle fantastiske værktøjer der kan bruges resten af livet. Jeg vil i meget høj grad anbefale et forløb hos Rohan det er hver en krone værd.”

Mand, 29 år, Mekaniker

“Rohan reagerede med det samme på min henvendelse, og efter en kort tlf. samtale mødtes vi få dage senere. Rohan forstod hurtig hvor mine udfordringer lå – og ikke lå. Med en god snak, træning i meditation og en række gode råd, forlod jeg mødet med en større bevidsthed om og klar plan for, hvad jeg skal ændre på for at få min nattesøvn tilbage.”

Mand, 44 år, Vice President