Om Lifetalent

Rohan Brochstedt - Stresscoach og Lifecoach - stresscoaching specialist
Rohan Brochstedt
Coach og Ejer af Lifetalent

Liftealent er stiftet i 2014 og ejet af Rohan Brochstedt. Rohan er certificeret søvncoach, stresscoach og lifecoach med over 20 års professionel erfaring med at hjælpe stress – og kriseramte mennesker.

Rohan har siden 2014 hjulpet stressramte ledere, selvstændige, specialister, studerende, ledige og pensionister med personlig coaching.

Rohan har selv været hårdt ramt af langvarig stress (kronisk stress) over en 3 – årig periode, så han ved hvordan stress kan opleves på egen krop og sind.

ID Lifecoach & Mastercoach i Stress, Trivsel og Sundhed ved ID Academy

Stresscoach ved Stressekspert Bjarne Toftegård

Søvncoach ved Søvnekspert Mikael Rasmussen og Leder af Dansk Center for Søvnsygdomme Poul Jennum.

Meditationsinstruktør i den prisbelønnede evidensbaserede meditation “Inner Balance”, udviklet af det amerikanske forskningsinstitut Heartmath Institute.


Uddrag af klientudtalelser

“Jeg oplevede Rohan som en nærværende, medfølende og topprofessionel coach der gav mig præcist det jeg havde behov for i min situation. Det var opløftende og berigende.”

Mand, 53 år, Indkøbschef

“Jeg led blandt andet af søvnløshed mange andre symptomer på stress. Det krævede mod at spørge om hjælp. Rohan har lært mig flere gode teknikker, så nu sover jeg betydeligt bedre og har fået mere energi og føler større glæde. Tak Rohan!”

Kvinde, 37 år, Leder

Jeg mærkede virkning efter første behandling og allerede efter to behandlinger havde jeg de helt rigtige værktøjer at bekæmpe min stress med. Tak for professionel indsats.

Mand, 57 år, Adm. Direktør

“Jeg blev taget i hånden og fik hurtigt hjælp fra kaotisk tankemylder til ro og klarhed i sindet. Rohan besidder et varmt nærvær og en stærk intuition samt omfattende stressviden og virkningsfulde værktøjer.”

Kvinde, 45 år, Jurist

“Jeg var fyldt til randen med bekymringer og irritationer. Min hverdag var negativ præget af dårligt fokus og følte at jeg hele tiden skulle kæmpe ekstra meget for tingene. Dette fik Rohan hurtigt styr på, han lærte mig nogle simple værktøjer til at skabe en positiv struktur i hverdagen og til at bearbejde bekymringer og irritationer. Jeg har på grund af det fået mere overskud og mere gåpåmod i min hverdag, er blevet mere fokuseret på mine mål og generelt mere glad.”

Mand, 37 år, Selvstændig 

“Tak for rigtig god stressbehandling! Tak for at blive empatisk mødt og at blive taget alvorligt! Jeg går videre i verden med indre ro og fornyet overblik. Jeg vil helt klart anbefale Rohan som Stresscoach!”

Kvinde, 42 år, Afdelingsleder 

“Jeg var meget skeptisk for at gå ind i forløbet til at starte med, men Rohan fik hurtigt overbevist mig om at ved at ændre nogle få og enkle vaner er man allerede godt på vej i den rigtige retning. Jeg har fået nogle fantastiske værktøjer der kan bruges resten af livet. Jeg vil i meget høj grad anbefale et forløb hos Rohan det er hver en krone værd.”

Mand, 29 år, Mekaniker

“Rohan reagerede med det samme på min henvendelse, og efter en kort tlf. samtale mødtes vi få dage senere. Rohan forstod hurtig hvor mine udfordringer lå – og ikke lå. Med en god snak, træning i meditation og en række gode råd, forlod jeg mødet med en større bevidsthed om og klar plan for, hvad jeg skal ændre på for at få min nattesøvn tilbage.”

Mand, 44 år, Vice President