Købsvilkår og services

Købsvilkår og services

Du kan roligt booke en samtale. Vores købsvilkår og services er din sikkerhedsgaranti for optimal tryghed, kvalitet og retfærdighed ved en stressbehandling.

  1. Fuld tilfredshed eller pengene tilbage på dagen efter en coaching – samtale.
  2. Ingen binding til behandlingsforløb. Få refusion for resten fratrukket rabat.
  3. Konkurrencedygtige priser med 20% rabat for stud., ledige og pensionister.  
  4. Gratis telefonsupport hverdage kl.10 – 20 imellem coaching – samtalerne.
  5. Forskningsbaseret virkningsfuld coaching uden negative bivirkninger.
  6. Individuel 360 graders søvn, stress og livscoaching tilpasset dig og dit liv.
  7. Face to face coaching i Kgs. Lyngby og via videosamtale i hele verden.
  8. 10% rabat for stressbehandlingsforløb med mindst 4 samtaler.

Betaling

Betaling sker i afslutningen af en samtale. Der tages kun imod mobilepay eller kontant betaling.

Tilfredshedsgaranti

Hvis du ikke er tilfreds med en samtale, så kan du få pengene tilbage eller få annulleret en opkrævning. Hvis du ønsker dette, så skal du sende en mail dagen efter samtalen, hverken før eller efter. Du bedes skrive hvorfor du ikke var tilfreds med samtalen og oplyse et kontonummer som pengene kan overføres til hvis du allerede har betalt.  

Ingen binding

Hvis du har købt et forløb på mindst 4 x 1 times aftale, så kan du få restbeløbet refunderet hvis du undervejs i forløbet ikke ønsker at fortsætte. Bemærk at rabatten på dit forløb i så fald vil frafalde. Hvis du ønsker dette, så skal du sende en mail dagen efter en samtale, hverken før eller efter. Du bedes skrive hvorfor du ikke ønsker at fortsætte forløbet og oplyse et kontonummer som pengene kan overføres til hvis du allerede har betalt.

Varighed af et coaching – forløb

Et coaching – forløb skal være afsluttet senest 1 år efter den første samtale. Efter 1 år annulleres eventuelle samtaler der måtte være tilbage i et coaching forløb, uden refundering.

Afmelding

Før kl.8 på dagen = ingen gebyr Efter kl.8 på dagen = 50% af prisen i gebyr Send en SMS til (+45) 21 70 11 35 med dit navn eller klik på “Login” under “Book en tid” og følg vejledningen.