Er stress en sygdom?

Er stress er psykisk sygdom eller en fysisk sygdom? Svaret er i begge tilfælde nej, stress er ikke en sygdom men en ubalance. Det kan dog nogle gange være svært at vurdere om man har symptomer på langvarig stress eller symptomer på sygdom.

Nogle er i tvivl om de har symptomer på stress eller angst? Det er ret almindeligt da stresstegn ofte ligner symptomer på angst. Og nogle gange har man både stress og angst. Træthed, glemsomhed, kvalme og svimmelhed kan både være tegn på sygdom eller symptomer på stress. Og der findes mange forskellige stress symptomer der ligner symptomer på sygdom.

Hvis du er i tvivl om du har symptomer på stress eller sygdom så tag den gratis online anerkendte stresstest her Lifetalent Stresscoaching. Er du stadig i tvivl så få en lægefaglig vurdering. Opsøg din læge for at få en afklaring og bed gerne om en henvisning til en speciallæge hvis det virker relevant.

Når du først har udelukket sygdom og du har fået af vide at dine symptomer skyldes langvarig stress også kaldet kronisk stress, så kan du få professionel hjælp hos Lifetalent Stresscoaching

Book en gratis telefonisk uforpligtende forsamtale på 30 min. Du kommer til at tale med Rohan Brochstedt, en dygtig og erfaren Stresscoach i Lyngby der tilbyder behandling af langvarig stress og søvnløshed med video eller face to face samtaler.

Læs mere om Lifetalent Stresscoaching